2014. március 14., péntek

Újra Kanizsán...

...vagyunk szerda óta, meg maradunk is jövő csütörtökig. Csak kicsit helyzetjelentek. 
Dorka, Anya, Kisbóbita jöttünk autóval egyedül ügyesen. Dorka sziporkázik, örül mindennek, már érkezéskor ment pipiket etetni, hívta nagy hanggal a szomszéd kutyát, motorozik, sétál. Szerda és csütörtök este is lázas volt este/éjjel, amit szerencsére a Nurofen simán kezelt. Nappal vidám, semmi baja, fogalmunk sincs, mi lehet, tán valami ilyen vírus. Tegnap este sikerült 10-kor ágyba kerülni, kelés ma reggel 9 után.. Ebéd utáni alvás 2-től 5-ig, de csak azért addig, mert felébresztettük, hogy azért na... Most elmentek buszozni a mamával. Kapott mamától bérletet is, az az Ő buszjegye, amit büszkén szorongatva távozott. Én meg addig kicsit pihenek, mert a mai eddigi három magnézium és kettő nospa ellenére is folyton nem jó a hasam, feszeget, keményedik. Nem tudom, mi lesz így... Bőr alatt levő kisbabánk ma nagyon aktív, sokat mocorog, és a nemrég elkövetett pihenő alatt olyan erősek voltak a mozdulatai, hogy egyet már konkrétan kívülről is érezni lehetett. Cukorborsó. Csak legyen szép nagy és egészséges. 
Megjöttek a buszosok közben. Fél nyolc, vaksötét, hűvös, de még hintázni kell egyet az udvaron, anélkül nem élet az élet :)

5 megjegyzés:

  1. De jó is olvasni soraid, mintha kicsit mi is otthon lennénk, igaz, ott nincs busz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajám, jó itthon, ezt mindig csak azok értik igazán, akik távolra szakadtak..

      Törlés
  2. :) De jó -de jó! Érezzétek továbbra is nagyon jól magatokat és ha Dorka is engedi pihenj minél többet. Én sem értem egyébként. Ádámmal még alig voltak keményedéseim, most meg nagyon sokat. Jó, aláírom, azért most más a 2 éveseinkkel... A mocorgások meg duplázódtak megint csak az első várandósságomhoz képest. Puszi Nektek! Zizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zizike! Igen, én is ezt érzem, előbb mondjuk a vizesedés volt a kínom, az sem volt kellemes, de bizony most ez sem az. És valóban, a mi Kisbabánk is nagyon sokat mocorog most az utóbbi napoktól, mondtam is Anyunak, remélem, hogy ha majd kint lesz, mások lesznek az alvási szokásai, mert ha nem, akkor ejha lesz....:)

      Törlés
  3. De jó nektek! :)
    Élvezd ki, hogy van, aki lekösse Dorkát, te pedig pihenj, amennyit csak lehet.

    VálaszTörlés