2013. február 21., csütörtök

Dobogós

Már hetek óta akartam keresni a környékünkön egy normális kozmetikust, erre a múlt héten tök véletlenül belefutottam egy Brigádos e-mail-be, amiben volt egy öt perc sétányira lévő szalonban egy félárú ajánlat arckezelésre és ráadásul bónusz szemöldökszedés is járt hozzá (kardinális kérdés nálam). Megvettem. Apa itthon maradt Dorkapesztonkának, én pedig délután ötre elmentem kezeltetni magam.
A lényeg, hogy ha leszámítom azon csodás érzéseket, melyeket a lánykám léte okoz, az tuti, hogy az elmúlt tíz hónapban velem történt jó dolgok sorában dobogós helyen van ez a másfél óra. Lehet, hogy majdnem kicsit szánalmas is, hogy ilyen kevés elég nekem, de erre már óriási szükségem volt. Hogy kicsit magam legyek (a kozmetikuslány is ott volt), hogy valaki csak velem foglalkozzon és ráadásul úgy jöttem el, hogy szinte szépnek láttam magam. Üde lett a bőröm, a szemöldökömnek újra van formája és nem mellesleg egy huzamban feküdtem csukott szemmel másfél órát, ami szinten nem egy elhanyagolható dolog.
Kiderült, hogy van valamilyen hámlasztó kezelés, ami nekem igencsak jó lenne és az is lesz a napokban kuponos akcióban, úgyhogy már foglaltam is helyet magamnak jövő kedd délutánra... Még a végén nemcsak okos, ámbátor szép anyukája is lesz Dorkanyuszinak! (hihi) ☺

7 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy sikerült kicsit kikapcsolódnod, relaxálnod és (sz)épülnöd! :-)

    Egyébként ez nálam is így van: teljesen átértékelődtek a dolgok nálam is, jobban tudom értékelni az apróbb örömöket az életben. Például szinte a nap fénypontja, amikor 1/2 órára elmerülök a habokban a fürdőkádban. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen, most másak a nagy dolgok számunkra... :)

      Törlés
  2. Ó képzeld ma én is vásároltam a Bónuszon. Ezt itt:
    http://www.bonuszbrigad.hu/8-000-Ft-helyett-1-990-Ft-Vakuumos-arcfeszesito-ranckisimito-kezeles-mezes-kecsketejes-arc-es-dekoltazsmasszazs

    Nagyon örülök hogy jól érezted magad! :-) Jól tetted hogy megtetted! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez épp most néztem, hogy elfogyott! Biztos Te vetted meg az utolsót!! :D

      Törlés
    2. Nem, akkor még 21 volt. :-(

      Törlés
  3. Na, egészségedre! Jó és kell is az ilyen program néha!

    VálaszTörlés
  4. Mosolygok...mert oruolok, hogy sikerult kikapcsolodnod:) en is mindig ugy erzem, hogy jeeee meg no is vagyok azert nem csak anya:)

    VálaszTörlés