2015. szeptember 30., szerda

Lencsilány

Borcsika vasárnap délután (valószínűleg az utcán) kirántotta a kis virágos fülbevalóját, az elsőt... Kerestük, de nem lett meg, így hazaérve gyorsan kerestem olyan ékszert, amit a fülébe rakhatok, nehogy benőjön a lyuk. Így találtam meg az én, kisbabakori fülbevalómat, amit még jómúltkor Anya odaadott nekem egy rózsás dobozban. Az a klasszikus, elöl kapcsos sárgaarany lencse alakú fülbevaló, amilyen oly sok kislánynak volt régen. Úgy voltam vele, hogy sárga aranyat nem akarnék egyik lánynak se venni, de most jobb híján jó lesz.
Aztán kicseréltem a másikat is, nagyon édes vele, egyenlőre ez is marad neki. Mondjuk, Ő is az a kategória, akinek minden jól áll...Egyszerűen imádnivaló...♥♥♥

körteevős

táncolós

4 megjegyzés:

  1. Jaj, annyira cukker. Amikor anno Emma lenyelte a fülbevalóját, akkor én is az én gyerekkori fülbevalómat raktam be neki, ami ugyanez, és azóta is ez van benne. :D

    VálaszTörlés
  2. Kis cuki, akár a nővére. :) Tényleg jól áll neki. :) Mi is elhagytuk az elsőt, a nagy tesó kinőtt fülbevaló lett helyette, de sokáig az volt. :)

    Ani.

    VálaszTörlés
  3. Naggyon cukker ez a csajszi. Nekem is van ilyen fulbevalom, de Lily fuleben is az en kislanykorim van csak meg egy regebbi verzio:)

    VálaszTörlés