2011. július 18., hétfő

Fotósblog

Tegnap este elkezdtem, ma délelőtt pedig kb. készre csináltam az eddigi képekből válogatva a fotósblogot. Úgy döntöttem, blogspot-os lesz. Semmi bajom a freebloggal, eddig is szépen rögzítette a mondandómat, csak hát itt századannyi megjelenítési lehetőség sincs, mint amott. Jobban formázható, személyre szabható, úgyhogy olyan lett.

Igyekszem majd folyamatosan töltögetni, ahogy időnk engedi fotózunk és dokumentálok is. Ricsi erre (mármint a dokumentálásra) abszolút alkalmatlan, nincs hozzá türelme, úgyhogy ez full rám marad, de nem bánom.

Az eddigi képek teljesen "nyersek", nincs rajtuk csinálva semmi (kivéve kettő, aminek kicsit levágtam a sarkát, mert egy-egy gyerek beleszaladt), de más nincs. Minden egyazegyben a géppel készült, a maga puszta valójában. Csillu ígérte, hogy megszerzi nekünk a Bori által is javasolt Lightroom-hoz való gyorstalpalót, aztán igyekszünk azzal még nagyobb csodákat csinálni.

Tanfolyamot még nem találtam, de majd akkor, amikor itthon leszek a babás pocakommal. Akkor majd két vérvétel között ráérek eljárni és tanulni.

Ja! A BLOGBAN LEVŐ FOTÓK NEM AZ ÉN FOTÓIM! KÖZÖS GYÁRTÁSÚ FOTÓK! Sőt, legtöbbjét Ricsi készítette, úgyhogy ami rossz, azt ő rontotta el! A jókért én kérem a dicséretet..

És a cím: bobitafotok.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése