2011. július 6., szerda

Fotózás

A múlt heti posztomba betett Balcsis képekből Bori az éles szemével kiszúrta, hogy beújítottunk egy komolyabb fényképezőgépet. Igaza van. Írt is nekem, sokat, én meg vissza. A hosszas levelezésnek az lett a vége, hogy elhatároztam: igyekszem még jobban beleásni magam/magunkat a fotózásba. Azt is eldöntöttem, hogy amint lesz időm, elmegyünk belváros- és hídfotózásra, aztán Bori tanácsára elkezdek egy fotós blogot is, nyomonkövetendő saját fejlődésünket.

Bori nagyon-nagyon aranyos volt, sok okos tanáccsal látott el és nagyon kedves és inspiratív személyiség. Én őt nem "Weddings-es" lányként ismerem, hanem már korábbról: Csillu évfolyamtársaként  együtt voltak x éve Wales-ben, ahol több, mint egy hétre meglátogattam őket. Már ott is egy csupaszív teremtés volt és ezt a tulajdonságát azóta is megtartotta.Smile Remélem, én is fogok tudni majd segíteni neki egyszer, bár ez az idő még odébb van..Smile Nagyon le vagyunk még maradva a fotótudományban.

Tavaly nagyon elszánt voltam, hogy beiratkozom egy fotós tanfolyamra, hogy ne csak úgy "kattogtassak", hanem ész is legyen benne, de a lombikozás minden energiámat és figyelmemet elvonta. Fontosabbnak tűnt. Most újra megnéztem a lehetőségeket, de szomorúan konstatáltam, hogy nyáron Győrben nincs tanfolyam.

Mindegy, várunk. Addig marad a gyakorlás és a könyvből okosodás, az autodidakta képzés. Már most látom, mennyire nehéz lesz megmaradni a jelenlegi felszerelésnél, mert minél jobban beleássa magát az ember a fotózásba, annál jobban generálódnak az igények is a "kis erre meg a kis arra". Szerencsére a pénztárcánk és a józan eszem majd gátat szab a fantáziánknak...Smile

Talán holnap már el tudunk végre menni fotózni délután, Bori a Szív hídjait kéri.Smile S Bár Győrben valóban van pár híd, ezzel a speckó híddal még ez a remek város sem rendelkezik... Pedig nem bánnám, romantikus hangulatban vagyok...Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése