2012. január 11., szerda

Babatalálkozó Csilla fórumos társaival

Meghívást kaptam Ági révén én is a soron következő babatalálkozóra, melyet már mondhatni hagyományosan megtartanak Csilla és az ő fórumos társai valamelyikük otthonában. Én mint amolyan "tiszteletbeli" fórumos voltam jelen, ám egyáltalán nem éreztem, hogy kilógnék a sorból, annyi mindent (gyakorlatilag mindent) tudnak rólam a lányok...
Reggel időben indultam itthonról, elmentem Csilluért és Hannáért, felvettük Zsuzskát, aztán kimentünk Szigetszentmiklósra, Ágiék otthonába. Nagy szeretettel fogadtak Bennünket. Hanna kb. 5 percig csak ült a földön és terepszemlézett, majd miután rájött, hogy minden oké, belelendült a keze ügyébe kerülő első fa építőkockák felfalásába. Jött-ment, vigyorgott mindenkire, nagyon aranyosan és oldottan viselkedett. Közben folyamatosan érkezett mindenki, s a végére már gyakorlatilag térdig jártunk az anyukákban, gyerekekben és játékokban!
Kicsivel később aztán Ági megsütötte a már előkészített baconbe csavart virsliket, amikhez Évi nagyon finom káposztasalátája volt a köret. Nagyon finom volt mindkettő! Közben sokat játszottunk Hannával és többi gyerkőccel (Hannánál csak Erik volt fiatalabb 2 héttel), és beszélgettünk az anyukákkal. Háromnegyed 3 felé indultunk haza, hazadobtam a csajokat, aztán én is Győr felé vettem az irányt.
Bár nincs összehasonlítási alapom, de nagyon-nagyon jól éreztem magam és meg kell állapítsam így félidős mamiként, hogy ez a babatali egy klassz móka! Nagyon aranyos volt mindenki és nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta. Hazaérve mondtam is Csillunak, hogy asszem sajnos ez volt az első és utolsó ilyen party az életemben, mert sajnos autó nélkül én ezt már itt nem fogok tudni sehol sem részt venni, amit nagyon sajnálok... Bár még nem hívtak máshová, úgyhogy vissza is vehetnék az arcomból, de ha hívnának is necces lenne... Szóval kár, de annak nagyon örülök, hogy megismertem (majdnem) minden fórumos lányt személyesen és hálás vagyok, hogy ilyen aranyosan fogadtak!
Szám pikcsörz:










3 megjegyzés:

  1. Ééédesek MIND!!!!

    Majd csinálunk mi is itt Győrben, jóóó? :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy itt voltál, megismerhettünk személyesen is, és hogy jól érezted magad! :)
    Azért reméljük, még sikerül majd valahogy összehozni pár találkát! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is preferálom Dóri ötletét! :)

    VálaszTörlés