2013. április 8., hétfő

Négy

Ennyi foga van a Kisbabánknak. Merthogy áttörte a tegnap roppant nyűgös gyermek ínyét a bal egyese is. Kis darabig féloldalas lesz, ahogy elnézem... Aranykámnak nagyon buci az ínye, tökre átüt rajta a fehér fogacska, de most már csak az a dolga, hogy szépen kinyúljon rendesen az fogíny alá. 
Ennek örömére ma már reggeli-tízórai vajaskenyérkefalatkákat fogyasztott. Jött a tálcámhoz és kunyizott. Látszott, hogy most már nem csak a szalámi papírzacskója érdekli, sőt. Nézett rám és a szendvicsemre és mintha közölni akarta volna, hogy "Édes szülém, eddig azért nem fogyasztottam ilyet, mert két foggal nem lehet. Most már kezd négy lenni, így hát kérek." Adtam neki, vigyorogva ette, rágta! Nem mondom, hogy megevett egy szelet kenyeret, mert egyrészt ennyi volt összesen itthon (szegény csórók vagyunk, na), másrészt meg ugyanmár, de vagy tíz falatkát tuti benyomott. Aranypofi.
Képem nincs róla. Szerintem először majd oviban fogok tudni szándékos vicsorról képet készíteni, mert most nagyon ellenkezik még a vizsgálattól is... Várom, hogy jobban aludjon. Tudom, hogy nem fog, de várom.
Fogcsárt update:


3 megjegyzés:

  1. Szuper, most biztos aludni fogtok! Puszi

    VálaszTörlés
  2. Kicsit tényleg féloldalas, de majd alakul ez, örökre nem marad így! :)
    Gratula a fogacskákhoz, drukk a jobb éjszakákért!

    VálaszTörlés