2013. június 17., hétfő

Apák napja nálunk

Tegnap volt június harmadik vasárnapja, ez a hivatalos Apák napja. Nincs benne annyira a köztudatban, de szerintem fontos, hogy Róluk ugyanúgy megemlékezzünk, mint az Anyákról. Láttam egy fészbúkos bejegyzést tegnap, ami erről a napról szólt pár mondatban, mire a kommentelők fele azonnal fontosnak tartotta megjegyezni, hogy "persze, már amelyik megérdemli!". Milyen érdekes, Anyák napján nem jönnek ilyen okos gondolatok, mintha nem lennének olyan anyák, akik hasonlóképpen nem érdemlik meg a méltatást.... Na mindegy, ez csak egy zárójeles megjegyzés volt, de azért kicsit felcukkolt.
Mivel Dorka és én korábban ébredtünk, volt alkalmunk együtt ébreszteni Apát egy csomag gumicukorral meg instant teával (ilyen Apánk van, aki azt imádja, hogy kanállal eszik a teát víz nélkül) és egy kis piros borítékkal, amiben egy Apához szóló versike lapult. A versike mellé persze rajz és Dorka által készített aláírás is járt...
Apa nagyon meglepődött, mert fogalma sem volt róla, hogy akkor van az, ami, de szemmel láthatóan nagyon örült a figyelmességünknek és később, a nap folyamán még többször is szóba került ez az Apák napja dolog. 
Tartani fogjuk a jövőben is, mert fontos Nekünk. Nem Apának. Az lesz majd Dorkának és az nekem.
Szeretünk Téged és köszönjük, hogy szeretsz minket!! ♥

5 megjegyzés:

  1. Egyetértek, mi apánk sört kapott meg fb-os meghatóst :)
    Kanállal a teát? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahajaja. Imádja ezt a Lidlialdis dobozos granulátumosat, azt eszi ki a dobozból kanállal. Igazából két gyerekem van. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép ajándékot kapott tőletek Apabóbi! :)
    Bennem ez tegnap este tudatosult, hogy Apák napja van (amikor is bekapcsoltam a számítógépet), úgyhogy idén nálunk elmaradt... de most már majd észben fogom tartani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is csapnak akkora hírverést neki, mint a május első vasárnapjának, ami azért nem jó... Jövőre már majd figyeld előre!! :)

      Törlés
  3. Ez nagyon szep volt:) Szerencses Dorka hogy ilyen apukaja van:)

    VálaszTörlés