2014. augusztus 23., szombat

Bori 1 hónapos státusza

Tegnap Borcsink kereken egy hónapos lett. Csütörtökön voltunk tanácsadáson, ahol adatokat is kaptunk róla. Dorka ismét nagyon szépen viselkedett, kapott kacsás matricát és színezőlapot is. Doktornéni mindkét kislányt megdícsérte, a nagyobbat a magaviseletéért és a hozzáállásáért, a kisebbet pedig a paraméterei miatt. Bori immáron 54 cm és 4700g. Súlygyarapodása meghaladta az egy kilót is a születési súlyához képest, amin szinte meg sem lepődtem, mert ebben is (mint oly sok mindenben) hasonlít a nővéréhez. Amúgy minden rendben van a Kisasszonnyal, két hét múlva újra megyünk egy súlymérésre. Amit eddig nem láttam, az a Bcg oltás reakciója, de most már az is kezd megmutatkozni a bal karján, úgyhogy talán elkerüljük majd anno az ismétlőt. A doki ismét le"kövér"ezte Borit, nyilván a szó jó értelmében... Igazán azért nem nagyon értettem, hogy miért mondja rá, mikor számunkra a kellemesen és izlésesen hurkás baba látványa egyáltalán nem meglepő, Dorka is épp ilyen volt alkat szempontjából is, aztán mikor kimentünk öltözni, megláttam a mellettünk levő "fakkban" vetkőző kislány vékonyka végtagjait és kicsi pocakját, akkor rájöttem, hogy ja, igen, hozzá képes valóban "husi" a mi Borcsánk. De Ő így szép nekünk, meg hát van-e jobb dolog, mint hurkás babalábakat puszilgatni?♥
Egy friss videó a mi kis Pufifánkunkról:


Tegnap egyébként meglátogatott minket Csillu, Hanna, Irénke mama és Laci papa is, és egész nap együtt voltunk. A csajok rengeteget játszottak, volt sok vihánca meg futkosás. Nagyon jó volt, hogy itt voltak.. 





5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges ez a kiscsaj!!!! (A nagyobbik is természetesen!)
    A súlyával (és hosszával is) Bálintunkat is lepipálta fél kilóval! Ügyesen, szépen fejlődik ez a kis tündérvirág!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Zizikem, Bori tényleg nem megy a szomszédba jó étvágyért... :)

      Törlés
  2. Csodaszép mindkét lánykátok! :)
    És hihetetlen, Hanna és Dorka mennyire hasonlítanak egymásra! :)

    VálaszTörlés
  3. En akkor se ertem miert kell "lekoverezni" egy kisbaba nem lehet kover...megha nem is rossz indulatbol tenne. Olyan szep egeszseges kiscsaj, a nagyobbrol nem is beszelve:)

    VálaszTörlés