2013. január 22., kedd

Fürdetőkarika meg HK-s szőnyeg

Mert nagyon nem volt könnyű a hóna alatt tartani, hogy ne csússzon el (a csúszásgátló ellenére). Megint vatera, brendonban kilencezer, ez kettőezer volt. Nincs rajta virág, mint a brendonoson, de Dorka még életben van így is. Ultracuki benne. Felfedezi a testét. Csücsül a karikában meztelenül (ő így fürdik) és nézi pocakját meg combjait, hogy ezek mik. Meg kell zabálni :D Persze, ezeket az alkatrészeket ebből az aspektusból még nem látta és most izgi.



Meg fészbúkon találtam egy (nekem) új használtcikkes boltot és ma elmentünk a lánykával. Ő elaludt, én meg vettem neki egy ilyen szőnyeget. Új, senkise használta még. Csak mert narancssárga és zöld, mint a szobája is... Nagyon tetszik neki a cica...:)

Felső képen megszámolja az összes ábrát, aztán az alsónál gondolkodik kicsit és megmondja  a végeredményt. És ezt is tudja... :)



8 megjegyzés:

  1. Jaj, de drága!!! Nagyon praktikus ez a fürdető karika!! :) Az meg egyértelmű, hogy már számol, oszt, szoroz. Okos gyerek, ezt eddig is tudtuk. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszi Évi! Igen, roppant derékkímélő találmány, egyenlőre nagyon örülünk, hogy megvettük, bármeddig is tudjuk majd használni, már megérte!

      Törlés
  2. Megzabálom... Azok a combik! Még szép hogy neki is tetszik! :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jáááj, bizony-bizony, ebben a hurkacombi témában rám ütött. Szegény, nem csinált velem valami jó vásárt ezen a téren! :)

      Törlés
  3. Nekem is tetszik ez a karika. Mi meg mindig a kiskadban furdetjuk. Ul vegig vagy all. Apa tartja en mosom, o pedig kozben lepakolja az egesz furdoszoba polcot. Szerinted ez a karikat a kiskadba is bele lehet tenni? A nagy kad nalunk nagyon bonyolult lenne, mert van rajta egy uveg ajto:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az nem lehet egyszerű tényleg! Az az igazság, hogy amikor meghozta a postás a csomagot, azt hittem, eltévesztette a dobozt, mert akkorának tűnt. És kibontva sem volt kicsi.. Nem tudom, hogy milyen kiskádatok van, de az a gyanúm, hogy abba szinte tuti, hogy nem fér el. Mindenesetre megmértem Neked a karikát: 35 cm a legnagyobb szélessége és 38 cm a hosszúsága, szóval a kiskád aljának minimum 40cm szélesnek lennie kellene, hogy jól bele tudd ragasztani a karika tappancsait. Mérd meg a kádatokat, de félek, hogy nem lesz jó bele... :( A nagy kádba meg csak belerakod és ott vagy úgyis mellette, akár van ajtó rajta, akár nincs. Játszani, pancsikolni tud ebben csücsülve, a valódi tisztálkodás pedig úgyis csak egy-két perc, azt még a karika beragasztás előtt megejtjük (hajmosás és társai). De úgyis meggondoljátok majd :)

      Törlés
    2. De aranyos vagy , koszi. Ikeas kiskadunk van...holnap lemerem. Igazabol mi mar azt beszeltuk Balazzsal, hogy szerintunk 1 eves koraig a kiskadban fog furdeni aztan meglatjuk. :) Megtetszett ez a karika, hatha ezzel hamarabb athelyezheto a nagykadba:) vagy elkoltozunk:D

      Törlés