2012. december 7., péntek

Az első fogacska

Amikor ApaBóbi hazaért tegnapelőtt és mondtam neki, hogy Dorottyka szájában valami bökős van, akkor tök jogosan megjegyezte, hogy ő minden kétséget kizárna annak tekintetében, hogy fogacskáról van szó, kivéve akkor, ha halat adtam a gyereknek ebédre. Mert akkor még szóba jöhetne egy fogínyből kiálló szálka... 
Aztán elkezdődött a vadászat. Az este folyamán többször is kísérletet tettünk a szóban forgó izéke megtekintésére, vajmi kevés sikerrel. Ha valaki eljött volna hallgatózni hozzánk, egy csomószor ebben lett volna része: "Naaaaaaaaaa, Dorkaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nemáááááááááááááá, húzd vissza a nyelveeeeeeeeeeed, naaaaaaaaa, háteztnemhiszem....!!!" {#01_24} Mert hogy tényleg ez ment. Aztán fürdéskor végre egy jófajta fejhátrahajtás közben megláttuk... Az alsó jobb egyes teljes vízszintes teteje kint volt... Arany Kisbabám... Lehet, hogy tényleg ezért volt az elmúlt hétvége nyűgje, amire meg még a nátha is rátett egy lapáttal. Ha a kettő együtt, akkor viszont egy hős, mert lehet, hogy ennél borzasztóbb is lehetett volna. Így hát megnyitom a kis képünket, ami innentől kísér majd minket egy darabig, avagy imígyen állunk:


Várjuk a folytatást...

3 megjegyzés:

  1. De jó! Ügyes Dorka! Relatív jól viselte akkor, bár az időzítés nem volt épp szerencsés, de lehetett volna rosszabb is - igaz jobb is, csak én a rosszabb oldalt látom. Állítólag ezek (alsó első metszők) a legrosszabbak, meg majd később az őrlők. Már várom, hogy én is írogathassam az ilyen képünket, mert Marcellt rendesen megkínozza, jó lenne túl lenni rajta. Remélem utána visszacserélik az ufók a gyerekem :) Bár így is imádás van ;)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a fogacskához. Juj, de jóóóó! Nem tudom mennyire folyt az orra, de a fogzás orrfolyást is okoz. (Hol találtál rózsaszínben ilyen fogas tablót? Nekünk kékben van, azt is úgy küldték nekem, mert nem találtam. :DDD Bár azért megszerkesztgettem) Amúgy hamarosan várhatod a jobb egyest is. Nekünk az 4 nap különbséggel törtek át. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó szerint lett igazad a 4 nappal... :)) A tablót a húgomtól szerváltam én is..

      Törlés