2011. április 15., péntek

Az elmúlt két hét

A fejem szétvésése nem tartozik azok közé a dolgok közé, amikre oly nagyon jó szívvel fogok visszagondolni, de azt is hozzá kell tegyem, hogy volt már rosszabb dolog is az életemben. Az azt követkő időszak lényegesen nyűgösebb és kellemetlenebb volt. A fog helye illetve a varrat egyre kellemetlenebb volt és pár nap múlva az októberben félig-meddig megcsinálgatott bölcsességfogam is begyulladt. Konkrétan az egész bal felem egy nagy sajgó izé lett, így a napokat csak egy-egy fájadalomcsillapító társaságában tudtam átvészelni. Ez hébe-hóba még belefér, de egy-másfél hétig napi szinten ez nagyon fárasztó. Arra számítottam, hogy majd a varratszedés megváltást fog jelenteni a kínjainak. Tévedtem. Bár a kedvesdoktor azt mondta, nagyon szépen gyógyul a seb, és ha még két hét múlva is ilyen kellemetlenségeim vannak, akkor jöjjek vissza, leginkább a gyulladás aggasztott. Olyannyira, hogy múlt csütörtökön elmentem Ottó fogdoktorhoz, hogy írjon nekem olyan fincsi antibiotikumot, amit októberben is, mivel az egy-két nap alatt le is vitte a gyulladást. Ez egyébként bejött. Úgyhogy kijelenthetem, hogy jelenleg már csak egy kis piszkát érzek a műtét helyén, ami abszolút nem kellemetlen, amúgy minden elmúlt, aminek nagyon örülök.

A múlt hét végén egyébként roppant aktívak voltunk. A Glamour-napok keretében behasítottunk az Árkádba egy kis bevásárlás céljából. Szinte mondhatjuk, hogy az első üzletben megvásároltunk mindent, amire szükségünk volt: Ricsinek inget és pólókat, és én is vettem egy inget és két pólót, illetve ami a legnagyobb boldogság volt, az a farmer! Olyan élményben volt részem, amiben már kb. 20 éve nem: olyan gatyát vettem, aminek jó a szárhossza! Akkora volt az öröm, hogy le sem vettem a nadrágot, abban mentem haza... Szuper érzés! Ezt csak az tudja átérezni, aki hasonlóan "problémás" alkat, mint én, vagyis egy törpe zsírfóka... Nekem is rá kellett jönnöm, hogy a Tom Tailor az Tom Tailor.

Vasárnap délelőtt a sportnak szenteltük az időt. A Barátság parkban rendezték a Nivea Fitness Tourt, ami egy egész napos szabadtéri rendezvény. Félóránként volt valamilyen fitness-es óra, amire szabadon be lehetett állni, nagyon jó hangulatú volt az egész. Mivel érkezéskor épp nem olyan volt, ami tetszett volna, így futottunk egy kicsit, aztán később visszamentem és egy negyed órára beálltam egy erősítős foglalkozásra. Aztán kicsit megint futás. Jól elfáradtunk. Délután felmentünk Biatorbágyra, hogy Ricsinek cipőt nézzünk, de nem jártunk sikerrel, de így is nagyon tartalmas volt a hétvége. A futást egyébként hétfőn délután is megismételtük, olyan izomlázam volt még szerdán is, hogy úgy tudtam csak közlekedni a lépcsőn, mint egy robot - nyújtott lábbal. Mosoly

Közben a mellfájdalmaim nem szűntek, ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek akár magán úton is vmi vizsgálatra. Végül az Euromedic mellett döntöttem, ahova kértem beutalót a háziorvostól, majd kaptam ápr. 14.-re időpontot. Egy nagyon kedves idősebb hölgy csinálta meg a mammográfiát, jól elbeszélgettünk, majd mikor végeztünk közölte, hogy egy hét múlva jöhetek az eredményért. Szuper. És még fizetnem sem kell érte, mivel volt beutalóm, így nem magánosnak veszik... Megspóroltam egy tizest!

A másik fontos dolog, amire vártunk, az a megelőző uh. Ma mentem 8:45-re, de természetesen fél 10 volt, mire bekerültem. A lényeg, hogy nincs ciszta és Boga doktor végre kijelentette, hogy indulhat a kezelés! Nagyon örülök, mert már nagyon rámférne egy kis sikerélmény, amit magamtól érek el!

Szándékosan nem boldogságot mondtam, mert az kijutott tegnap éjjel, hiszen megérkezett Hanna baba!!!Mosoly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése