2012. február 27., hétfő

Újra Kanizsán

Az ultrahangról már későn értünk haza ahhoz, hogy nekivágjunk a közel háromórás útnak, így szombat reggel már időben indultunk, hogy meglátogassuk anyuékat, mamát.
Csillu, Hanna és Jani már pénteken lementek, így nekik több szerencséjük volt otthon lenni. Hannának voltak jobb és rosszabb pillanatai is, ám nagy többségében azért elmondható, hogy az Anyatapasz mivoltából nem nagyon akart lejjebb adni. Ettől függetlenül azért anyuval és apuval is nagyon jól elvolt, sokat huncutkodtunk.
Csilluék visszakaptak Judit barátnőjétől egy csomó ruhát, négy Babylove-os doboz ruhácskát, amiket követett még egy táska lányruha, amik Judit kislányáé voltak. Ezen felül volt még egy doboz ruci, amiket két hete anyu vásárolt a Lurkó expón. Múltkor már ugye Csillutól is elhoztam 3 doboz ruhát, amiből kiderült mostanra, hogy minden egyes darabnak van létjogosultsága, nemcsak az uniszex darabok, így Dorottyánknak már most rengeteg ruhácskája van! Egyenlőre beszippantottunk mindent a könnyebb tárolás és szállítás érdekében, de amikor már méret szerinti szortírozásra, mosásra és vasalásra kerül a sor, készítek majd egy fotót róluk.
Vasárnap délután indultunk haza a fent említett rengeteg ruhácskával és egy csomó otthoni finomsággal, amikkel anyu és mama pakolt fel minket. Tartok tőle, hogy esetleg ez volt az utolsó kanizsai látogatásunk, míg KisBóbi meg nem születik, de addig is azért majd anyuék még jönnek szerencsére Húsvét körül..
Jut eszembe: péntek délelőtt, még ultrahang előtt vettem Bóbickának a Tescoban két rugdalózót, mert egyrészt le volt árazva, másrészt Disney-s és uniszex, harmadrészt pedig azért, mert  nem bírtam otthagyni...


Mindemellett van még "valaki", aki az első ajándékunk volt a kanizsai Mamától és olyan régóta lakik nálunk, hogy már teljesen beleolvadt a lakás látképébe, épp ezért őt mindig elfelejtettem lefotózni... Szóval Ő Mackó Úr, Dorottya első mackója:


Hihihi... Nagyon jó, hogy végre újra otthon lehettünk és a CsipetBabánk is egy csomó új dologgal lett gazdagabb!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak a kis ruhák és Mackó Úrnak is biztosan nagyon fog örülni Dorottya. Dorkának is van egy naaaaagy medvéje, amit még én kaptam Krisztől a polgári esküvőnk napján s a csajom örökölte. Őt Zsoltinak hívják. Majd kapott Zsolti egy asszonykát, Zsoltinét és egy gyereket, Zsoltikát. :) Szóval kész a család :)

    VálaszTörlés
  2. :D Zsolti-család!! :DDD Ez nagyon jó! :)

    VálaszTörlés