2011. december 30., péntek

Ricsi-szülinap

Aranyom kicsit peches ezzel a dátummal, de ezzel él már ide s tova 37 éve, úgyhogy megszokta...

Nem csináltunk semmi különösebb felhajtást, sőt, amikor tortát akartam sütni neki, azt is visszautasította, hogy ne fáradjak vele. Azért majd magamba szállok, hogy mennyire is szar a gyümölcstortát, hátha ennek volt köszönhető az "eszedbenejusson"... Amit viszont kért, az a gesztenyéskifli, ám még ebből sem tudok kóstolóval szolgálni, mert akárhányszor nekiálltam volna, mindig közbejött vmi és most már odáig jutottunk, hogy "Megcsinálod majd az új évben!".

Azért besétáltunk a városba és a könyvesbolti turka után két könyvet is kapott Ricsim ajándékba: Egy Linuxos - programozósat és a Ziziék által is vásárolt Kispapák kézikönyvét, benne egy csomó hasznos okossággal! Aztán Katiékhoz mentünk és a család is megköszöntötte, Andreas pedig kirobbanó formájával ünnepelte a nagybátyját.

Délután aztán a baráti társaság szervezésében vacsorára voltunk hivatalosak, a péri Fehér Akácban volt 10 fő részére asztal foglalva. Nagyon jól sikerült és nagyon vicces este volt, irtó jól éreztük magunkat! Azt hiszem, nekem volt a legviccesebb, mert Tibin kívül (ő is vezetett) mindenki más ivott és ilyenkor nagy király az ember, amikor másnap mondhatni egyedüliként tudja csont nélkül felidézni az estét. Olyan sok-az-egyben party volt ez, szülinapi buli, óév búcsúztató, kicsit amolyan baba-debütáló is talán...

Mindenki nagyon aranyos volt és valóban remekül sikerült az este! Nagyon örülök, hogy ilyen mulatsággal sikerült köszönteni Ricsit a 37. szülinapján! Még egyszer nagyon sok boldog szülinapot Drágám!

1 megjegyzés: