2012. március 3., szombat

Új szerzemények

Ma délelőtt ApaBóbival lementünk a piacra gyümölcsökért és ha már ott jártunk, meglestük a ruhásokat is. Tegnap már elhatároztam, hogy ha már így alakultak a dolgok, elkezdjük összerakni a kórházi pakkot (márcsak babonából is), hátha elriaszthatjuk a sporttatyóval KisBóbita korai érkezését.
Ennek szellemében meglestük  hálóingeket és nem csak lestünk, kaptunk is kettőt, egyenlőre biztosan elég lesz. Most mennek a mosóba, aztán a táskába. Az egyik hagyományos gombos, a másik viszont ultracuki és klassz, rejtett megoldású a szoptatós része.





Aztán hazafelé bementem a kedvenc virágboltunkba, ahol nagyon aranyos dekorációk is vannak. Minden olyan ízléses és az eladó kislányt is nagyon szeretjük, tudtam, hogy lesz majd egy-két portéka, amiket majd tudok hasznosítani a Dorka-szoba díszítésére. Túlcsicsázni nem akarom, mivel a bútor is színes lesz, de mégis szeretnék pár lányos kiegészítőt, amivel bájossá tehetjük a kis kuckóját. Nagy szerencsémre kaptam olyan ajtódíszt, amilyet szerettem volna, ráadásul egyetlen darab narancs-zöld kombináció is volt. Ilyet még nem is láttam korábban, nagyon megörültem neki. Ezen kívül egyenlőre két füzért vettem a függönyre, melyeket egyenlőre csak megmutizásként varrótűvel feltűztünk, hogy le tudjuk fotózni, de kb. ilyen lesz. Asszem lesz még pár kis apró virág is elszórtan, de más nem. Így lesz a meglevő függönyünk kicsit feldobva, Dorkásítva, szerintem nagyon aranyos lesz...





Egyenlőre ennyi, majd még törpölök pár dolgon...

7 megjegyzés:

  1. Bóbitám olyan méhecskés pizsi nekem is kell!!!!!!!!!!!!!
    Nem akarlak majmolni, de ez tényleg ultra cuki! Amit én vettem XXL!!!!!!!-es méretben feszül rajtam :( és meg sem közelíti a ti kis helyes hálóingeidet! Hol vettétek, és mennyiért????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Vásárcsarnoknál vettük a piacon mindkettőt, csak külön árustól. A virágos-gombos 1300Ft volt, a méhecskés - mivel fullos darab és nagyon klassz anyagú - 2800Ft. Örülök, hogy tetszik, volt szintén cuki zsiráfos is, de az nem ilyen rejtett és bővülős fazon volt, hanem kétoldalt legombolós. Az is nagyon jó, ha kell még, olyat fogok venni! :)

      Törlés
    2. Ezek szuper áron voltak! :) Szombaton megkérem Andrást, hogy nézzünk ki!

      Törlés
  2. Nagyon aranyos dolgokat sikerült vásárolnotok , igazi csajos szobája lesz Dorkának :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper cuccok ... és a hálóruciba beleszerettem én is pedig, pedig nem hordtam sosem. Dorkának is ugyanilyen színű az ajtódísze, csak neki kis virág és lepke van rajta hosszú lelógóval és fagolyóval :) A kórházban én napközben szabadidőbe voltam és pólóba, alváshoz egy pántos fölsőt vittem rövid nacival. Velem aludt egy ágyban Dorka abban a pár napban, mert hiába raktam bele a kiságyba, ott nem tudta fogni a kisujjam, érdekes, hogy azóta sincs ilyen heppje, csak abban a pár napban volt. Biztos fura volt neki, hogy már nem voltunk túinvan-ban :)

    VálaszTörlés