2012. március 18., vasárnap

Családi hétvége Pesten és az új Kisbóbita-étkező

A hosszú hétvégét kihasználandó, Anyu és Apu Pesten töltötték a négy napot Csilluéknál. Csütörtökön mi még tettünk-vettünk itthon, pénteken Ricsinek "nekednincshosszúhétvége" jeligére dolgoznia kellett, így maradt a szombat, hogy csatlakozzunk a csapathoz.
Délelőtt érkeztünk Kispestre, Hannával játszottunk, ebédeltünk, aztán tekintettel a huszonegypár fokos igazi tavaszi időre autóba ültünk és kimentünk a Kopaszi-gátra. Annyira jól esett, hogy sétáltunk a napsütésben! Nagyon jól éreztük magunkat! Anyával Csibefejet vezetgettük, ő meg ezerrel figyelgette a kisgyerekeket, a bicikliseket és úgy egyáltalán mindenkit. Aztán ittunk egy valamit (ezt a kiszolgálás gyengesége miatt simán kihagyhattuk volna), majd hazamentünk. Azért készült pár felvétel a kirándulásról és erről a drága kis Csibikéről, akit annyiradeannyira szeretek!!!! 








Aztán visszamentünk még Csilluékhoz, hogy összepakolásszunk. Megint hoztunk egy táska ruhácskát Dorkának, mellszívót, sapikákat, zoknikat... Indulás előtt valami nagyon érdekes dolog történt. Hanna figyelgetni kezdte a pocakomat és aztán hosszú percekig, sőt gyakorlatilag, míg el nem jöttünk, le sem bírt róla kattanni. Folyamatosan mutogatott rá és simizte, olyan volt, mintha valóban érezné, hogy baba van a hasamban. Annyira édes és okos már így 11 hónaposan!
Hazafelé bementünk az Ikeába és vettünk szoptatós széket KisBóbi szobájába, ebben tervezem majd a legnagyobb lakomákkal szolgálni számára. Mivel majdnem 9 óra volt, mire hazaértünk, így az összeszerelésére csak ma délelőtt kerített ApaBóbita sort. Ilyenke (a második képen már a lányka pihepuha takarója is befigyel):



Szép, hosszú és tartalmas napunk volt, nagyon élveztem! Boborjánom kirúgta az oldalamat örömében, hogy ennyi időt tölthetett újra a családdal, de szeretem érte nagyon..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése